A munkatársak jóléte a vállalati fejlődés eszköze!

Online jóga program

A munkarendbe beépíthető videós egészségmegőrző program.

A jelenlegi és jövőbeli speciális humán,-és gazdasági helyzet, speciális problémákat generál, amik eddig nem kerültek elő a vállalatok életében.

Ilyen a tömeges home office, mint megoldás elterjedése, a munkavállalói bizonytalanság kezelése, az immunrendszer erősítésének fokozott szükségessége, szorongás eddiginél nagyobb mértékű megjelenése, új helyzetekhez való alkalmazkodás könnyítése, válsághelyzetek menedzselése és kommunikációja, mely ismeretlen helyzet elé állítja a vállalat vezetését és a munkavállalókat is.

Ebben az ismeretlen folyamatban és hirtelen mélyvízben minden cégnek mentőövet kell nyújtania munkavállalói felé is, úgy, hogy az újszerű szituációkat testreszabott módon lehetséges kezelni.

Higgye el, ez a vállalat érdeke is. Hiszen munkavállalói stresszszintje, egészségi és mentális állapota nagymértékben befolyásolja eredményességüket, munkavégzésük hatékonyságát és a céghez való lojalitásukat, motivációjukat is.

Ám ezen időszakok alkalmat adnak a rugalmasság növelésére is.

Ebben segítünk önöknek, komplex megoldást kínálunk: online 25 napos vállalati egészségmegőrző csomagunkat, mely szakemberek által összeállított, mégis személyes hangvételű, segítő, jóga és pszichológiai program irodai,- és otthoni munka speciális hatásainak kezelésére.

 

Mit talál megoldás csomagunkban?

– 12 db 10 perces jógavideót

– 2 db légzőgyakorlatot

– 2 db relaxációs anyagot

– 8 db megerősítő hanganyagot

– mindezt profi köntösbe csomagolva, irodai környezetbe ültetve

Célunk az önök és munkavállalóik segítése.

A jóga igazi értéke ott található meg, amikor alkalmazzuk azt a mindennapi életedben, különösen a kaotikus pillanatokban.

Hisszük és reményeink szerint ön is érzi, hogy ez az egyik legjobb dolog, amit magáért és a környezete harmóniájáért tehet! Eszközt ad kezükbe!

Irodai jógaórák

Szervezzen vállalati jógaórát munkatársainak!

Miért szervezz irodai jógaórákat a vállalathoz?

Mert a felmérések alapján a munkavállalók több, mint 70 %-ánál a munkahely komoly stresszforrásként jelenik meg mindennapjaikban.

A munkahelyi stressz komplex jelenség, hiszen munkavállalói életminőségének romlása egyenesen arányos a a cég hatékonyságának csökkenésével.

Nem beszélve az ülőmunka testre, gerincre, tartásra gyakorolt negatív hatásairól és járulékos következményeiről: tartáshibák, izommerevség, fájdalmak, gerinc panaszok, ödéma, és még sokáig sorolhatnám.

A legegyszerűbb és egységes megoldás: JÓGA 

Egyre több vállalat biztosít munkavállalóinak jógagyakorlási lehetőséget az iroda területén, mert nagy igazság, ami több ízben bebizonyosodott már: A legjobb a boldog és felszabadult alkalmazott.

Jógaoktatásra irodai környezetben is lehetőség van.

A megbeszélt időtartamra egy kisebb üres tárgyaló tökéletes a kiscsoportos jóga óra megtartására.

Fontos tudni, hogy az irodai jóga nem egyszerűen jógapózok egymásutánisága, hanem célzott program, mely célzott problémák megoldását segíti.

Hatásai a teljesség igénye nélkül:

 • Kifejezetten ülő életmódot folytató, stresszfkatorokkal terhelt környezetben dolgozók  számára összeállított, célzott fizikai gyakorlás
 • Csökkenti az ülőmunka okozta káros egészségügyi hatásokat, növeli az egyensúlyt testi és mentális szinten is.
 • Egészséges állapot elérését és megőrzését célzó, komplex foglalkozás. Preventív és rekreációs jelleggel is alkalmazható.
 • Stresszkezelő technikákkal ismerteti meg a gyakorlókat.
 • Nyitottságot és ellazulást célzó gyakorlatok is helyet kapnak benne.
 • Koncentrált állapot elérését segítő program: egyrészt a  fizikai problémák oldásával koncentráltabb állapothoz segít, másrészt célzott koncentrációt fokozó gyakorlatokkal is támogat.
 • Segítségével elérhető a nyugalom állapotának kiterjesztése a mindennapokba, környezetre.
 • Csökkenti a kiégés kockázatát.
 • Erősíti az immunrendszert, kevesebb betegállományban töltött napot eredményez.
 • Valóban segítséget jelent időhatékonyságával.
 • Összekovácsoló hatása lehet, mely segíti a csapatmunkát.